-
futbol ailesinin kendi içerisinde de gözden geçirmesi
gereken Çok fazla konu var bunda söylememiz gerekiyor Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'in açıklamalarını paylaşacağımız ı dile getirmiştim o açıklamalar sür ekrana gelsin sonrasında üstüne konuşalım ve sarı-kırmızılıların son durumunda deprem Ulan şeyler 4 hafta üst üste değil Biz 14 yıl şampiyon olamayan bir kuşaktan geliyoruz hiçbir zaman bir günde Kral olmadık bir günde tahttan inmeyiz
az düşmanı yenemeyenler birbirini gezdir özellikle Bugünlerde birbirine sahip çıkması kenetlenmesi şap ben özellikle herkesin vazifesini yapmasını bekliyorum herkes vazifesini yapacak vazifesini yaptığında saatin işçileri gibi çatlar çalışacak ve geçmiş yıllarda olduğumuz gibi biz 23 şampiyonluğumuz A ulaşacağız Ben herkesten bunu diliyorum morallerini Boz mamalarını biliyorum camiamızın kenetlenmesi mi diliyorum
kaybedilmiş hiçbir şey yok kız tabii ki hiçbir zaman daha da rahat Saray yönetimi ve kültür olarak Neden şu kişi ilk 11de Neden şu kişi 90 dakika oynuyor neden şu kişi oyuna geç alındı gibi bir yanlışın müdahalenin içine girmeyiz Galatasaray kültüründe Aslan müdahale yoktur bütün şartlar görevini yapar ve sonunda
zafere ulaşır Türkiye hakemliğinden Bütün takımlar hakemlerden şikayetçi birliklerindeki 600 türklerdeki